Ралица  Паскалева геройски издържа новия сезон на Игри на волята“.

...
Ралица  Паскалева геройски издържа новия сезон на Игри на волята“.
Коментари Харесай

Щастие: Роди се бебето на Ралица Паскалева

Ралица  Паскалева героичен устоя новия сезон на „ Игри на волята “. Към ден сегашен, когато риалитито върви на запис, тя роди втората си рожба. Тя героичен устоя фотосите, въпреки и бременна. Семейството има още едно дете –Максим, което през юли ще навърши 5 години.

Спортистът има син  на 15 години на име Георги, от някогашната му жена Бойка Делиева. Той върви по стъпките на родителите си и се развива като състезател.

Ралица и Теодор са във връзка от 2017 година Паскалева постоянно е твърдяла, че поддържа идеални връзки със сина на Салпаров.

" Още в самото начало и двамата казахме, че сме подготвени за такова нещо и бихме желали да създадем семейство дружно. Така че не бяхме сюрпризирани, а в противен случай – дори го чакахме и искахме да е по този начин ” – сподели Ралица, преди да роди първото си дете.

В мрежата се разяснява, че Ралица е развела приятеля си. Подобно на ролята си в „ Откраднат живот “, където също раздели мъж с дете.

Тя се оправя отлично като водеща на „ Игри на волята. Тази година рекорден брой претенденти изявиха предпочитание за присъединяване. Над 8000 души се записаха в предварителните кастинги, само че единствено най-хубавите съумяха да стигнат до Арената, борейки се за огромната премия от 100 000 лв..

Инфо:hotnews.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР